ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορεί ο χρήστης  να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παρέλαβε την παραγγελία του από τη μεταφορική εταιρία, δωρεάν, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της αγοράς.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ:

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Τοποθέτησε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία.
Παράδωσε το δέμα στην μεταφορική με χρέωση παραλήπτη KO.MISSES , χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής.
Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
Ko.Misses, Ιακωβίδου 27, ΑΘΗΝΑ.

Για κράτηση προϊόντος που επιθυμείς να κάνεις αλλαγή από προηγουμένη αγορά ιδίας ή διαφορετικής αξίας πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο info@komisses.gr

Ο χρόνος που χρειάζεται η αλλαγή προϊόντος διαρκεί περίπου 7 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στο κατάστημα  μας. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μή διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει και πάλι μαζί σου.

Εάν πραγματοποιήσεις την αλλαγή σου με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της συνεργαζόμενης, τότε επιβαρύνεσαι εσύ με τα έξοδα μεταφοράς.

Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία και μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος.

 

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς.

Σε περίπτωση που το κατάστημα δεν έχει το προϊόν που θέλεις να αλλάξεις , μπορεί να γίνει αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή μπορεί να εκδοθεί άμεσα πιστωτικό κουπόνι. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοση του και μόνο στο κατάστημα από όπου εκδόθηκε.

Για τις αλλαγές δώρων, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό παραστατικού της απόδειξης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP:

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο info@komisses.gr

Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων διαρκεί συνήθως 15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος από μας. ‘Ολες οι επιστροφές περνούν  από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται το αρμόδιο τμήμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον  έλεγχο κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Εάν πραγματοποιήσεις την επιστροφή σου με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της ΕΛΤΑ COURIER τότε επιβαρύνεσαι εσύ τα έξοδα μεταφοράς.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ko.Misses

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων από παραγγελίες e-shop στο φυσικό μας κατάστημα. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημά μας για αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να γίνει έκδοση πιστωτικού κουπονιού. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοσή του.